Новые тур. обьекты

«LAKE PARK», заміський комплекс

Україна, Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Овчаренка, 2т

«OLD SCHOOL VILLA»

Украина, Киевская обл., Бориспольский р-н, с. Гнедин, ул. Центральная, 43

«IMPULSE», beauty spa center

04210, Украина, г. Киев, Оболонская Набережная, 17

Поиск по сайту
Главная О проекте, контакты Карта сайта
  /     /   «ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ», готельно-ресторанний комплекс

«ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ», готельно-ресторанний комплекс

Україна, Волинська обл., Рожищенський р-н, с. Копачівка, вул. Першотравнева, 1А (11 км по трасі Луцьк-Ковель)
Тел.: +38 (0332) 206-206, +38 (067) 334-21-41, +38 (063) 407-66-16
zelenyj-gaj.lutsk.ua/

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС «ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ»

Якщо ви хочете відпочити від метушні, розслабитись після важкого тижня та насолодитись чудовою природою, Вам до нас. Розташований серед лісу, але лише за 11 км від міста, готель «ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ» є ідеальним місцем для перепочинку.

НОМЕРНИЙ ФОНД

У нас 18 затишних номерів на будь-який смак. Абсолютно всі вони мають сучасний інтер’єр. Ванні кімнати містять усе необхідне, якщо подорож є незапланованою.

Наша гордість: 3 номери – люкс. «Модерн» – строга вишуканість, мінімалізм, стильне поєднання кольорів. Це внесе розміреність і спокій у Ваше перебування тут.

«Східний» – тут Ви безперечно відчуєте себе героєм казок «Тисячі й однієї ночі». Елітний ротан, оксамит гардин наблизять Вас до розкоші Сходу.

А якщо бажаєте повернутись у ХVI століття, у французький Версаль, Вам у найромантичніший третій люкс – «Класику». Воістину королівське ложе, обплетене трояндами, безперечно вразить Вас своєю вишуканістю.

У люксах та напівлюксах є міні-бари, кондиціонери, сейфи для Вашої безпеки.

РЕСТОРАН

У ресторані комплексу «Зелений Гай» є три комфортні зали на 150, 60, 45 осіб, дві з них облаштовані у класичному стилі. Вони ідеально підходять для святкування весіль та банкетів. Третя зала, зроблена у стилі лаунж, навіє найромантичніші почуття та дозволить відпочити від усіх проблем і насолодитись чудовим вечором.

У нас можна спробувати шедеври кулінарії: різноманітні закуски, страви з риби та м’яса, смачні десерти. Вишуканість європейської кухні та постійні новинки авторських страв від шеф-кухаря задовольнять смаки найвибагливішого гурмана. Наше меню складено за принципами здорової та водночас смачної їжі. Салати із соковитої зелені, ягідні та овочеві фреші, фрукти. Для приготування їжі ми використовуємо новітнє обладнання, а це дозволяє зберегти максимум вітамінів та поживних речовин і не втратити смакових якостей продуктів.

КОНФЕРЕНЦ-СЕРВІС

Що може бути корисніше для професійного колективу, ніж виїзд на природу для спільного проведення часу та навчання? На території  готелю  є конференц-зала на 35 осіб, також можливе мобільне розміщення 130 осіб. Зала ідеальна для проведення різноманітних семінарів, переговорів, презентацій тощо. Підключення до Інтернету та сучасне технічне обладнання допоможуть зробити Вашу роботу ефективнішою.

За Вашим бажанням ми можемо також організувати бізнес–ланч або фуршет. Є послуга - кейтеринг.

ДІБРОВА

На території нашого комплексу є відпочинкова зона на вулиці, облаштована чудовими альтанками, дитячим майданчиком та міні-зоопарком. «Діброва» має все для прихильників цивілізованого відпочинку на лоні природи. Ми подбали навіть про те, аби Вам не дошкуляли комарі. Спеціальне обладнання, безпечне для людей, захистить Вас, а особливо Ваших діток від їхніх укусів.

На території 9 альтанок, з них:
- 2 по  10 осіб;
- 5 по  25 осіб;
- 1 на  70 осіб;
- 1 на  60 осіб.

Ви зможете скуштувати мангальні страви, точно будете приємно вражені смаковими якостями та цінами. Шеф-кухар запропонує не лише традиційний шашлик, але й смачні м’ясні страви за стародавніми рецептами балканських кулінарів: плєскавицю, курячі рулетики в беконі, сербські ковбаски, шурпу та багато інших цікавинок.

Тут є також сучасні дитячий та спортивний майданчики. Баскетбол, настільний теніс, бадмінтон – без синців і подряпин, адже територія для спортивних ігор вкрита безпечним покриттям.

Ресторанно-готельний комплекс «Зелений гай»
Україна, Волинська обл.,
Рожищенський р-н, с. Копачівка,
вул. Першотравнева, 1А
(11 км по трасі Луцьк-Ковель)
Тел.: +38 (0332) 206-206,
+38 (067) 334-21-41,
+38 (063) 407-66-16
https://zelenyj-gaj.lutsk.ua/