Новые тур. обьекты

«LAKE PARK», заміський комплекс

Україна, Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Овчаренка, 2т

«OLD SCHOOL VILLA»

Украина, Киевская обл., Бориспольский р-н, с. Гнедин, ул. Центральная, 43

«IMPULSE», beauty spa center

04210, Украина, г. Киев, Оболонская Набережная, 17

Поиск по сайту
Главная О проекте, контакты Карта сайта
  /     /   «КРИВЕ ОЗЕРО», відпочинковий комплекс

«КРИВЕ ОЗЕРО», відпочинковий комплекс

81053, Україна, Львівська обл., м. Новояворівськ, вул. Зелена, 34
Тел.: +38 (067) 333-15-15 (готель, сауна, відпочинок), +38 (067) 333-16-16 (ресторан)
kryveozerohotel@gmail.com
www.kryveozero.com

ВІДПОЧИНКОВИЙ КОМПЛЕКС «КРИВЕ ОЗЕРО»

Відпочинковий комплекс «Криве Озеро» розташований там, де краса природи налаштовує на романтичний лад, де гостинність дарує затишок та спокій, де авторські страви смакують по-особливому, а веселі розваги наповнюють вікенд щирими емоціями. Один з найпопулярніших заміських закладів Львівщини, оточений сосновим лісом, на території є озеро, два дитячих майданчики, три ресторани, чотири котеджі, готель на 31 номер, дві сауни, два басейни. У нас можна порибалити, відпочити в альтанках, позасмагати.

Ми розвиваємо конференц-сервіс, організовуємо весілля та святкування урочистих подій. Дружня команда, професійний та відданий своїй справі персонал невтомно працюють над удосконаленням якості сервісу і задоволення потреб кожного гостя.

Новий готельно-ресторанний корпус був відкритий у липні 2018 року.

НОМЕРНИЙ ФОНД

Новий готельно-ресторанний корпус має 4 поверхи. На 1-му поверсі - ряд номерів, рецепція та ресторан. Другий та третій поверх – готельні номери.

В Головному корпусі Готелю розміщено 31 номер різних категорій, а саме:

  • 1 номер категорії «Люкс» – просторий комфортний номер, площею 35 кв.м, з великим двоспальним ліжком, стильними та функціональними меблями, міні-баром, кондиціонером, ванною та душовою кімнатою, панорамні вікна в номері -  з виглядом на басейн. Є можливість розмістити додаткову особу на доставному розкладному ліжку
  • 5 номерів категорії  «Стандарт покращений» - комфортні номери, площа яких 28 кв.м з можливістю розміщення  однієї додаткової особи, оснащені стильними та функціональними меблями, міні-баром, кондиціонером, душовою кімнатою. Усі номери знаходяться на третьому поверсі Готелю
  • 18 номерів категорії «Стандарт Дабл» - це затишні номери для двох з великим двоспальним ліжком, площею 20 кв.м, інтер’єр яких виконаний у сучасному дизайні, оснащені стильними та функціональними меблями, міні-баром, кондиціонером,  душовою кімнатою
  • 7 номерів категорії «Стандарт Твін» - двохмісні номери площею 20 кв.м, з двома односпальними ліжками та комплектацією ідентичною до категорії «Стандарт Дабл»

Котеджні корпуси Готелю розміщені на березі озера. Номери, виконані в стилі прованс, доповнює унікальність відпочинку гостей - гармонія з природою та здоровий сон. Свіже повітря, наповнене хвойним ароматом здатне підбадьорювати і заспокоювати одночасно. Родинний відпочинок в сосновому лісі подарує  приємні моменти дорослим та дітям, а тиша та спокій, що панують тут дозволять Вам забути  про метушню міста. Загалом у котеджному корпусі є 16 номерів різних категорій, а саме:

  • 8 номерів категорії «Стандарт +» - це дворівневі номери, де спальня розташована на другому поверсі, а відпочинкова зона та душова – на першому
  • 2 номери категорії «Напівлюкс» - це двокімнатні номери, площею 28 кв.м з балконом з видом на озеро і можливістю  двох додаткових осіб на розкладному дивані, оснащені кондиціонером, холодильником, телевізором, електрочайником, феном
  • 4 номери категорії «Стандарт» - це комфортні однокімнатні двохмісні номери з краєвидом на озеро, які розташовані у третьому котеджному будинку
  • 2 номери категорії «Еко Стандарт» - це двомісні номери в дерев’яному будинку з можливістю розміщення двох додаткових осіб на розкладному дивані. В номері є балкон-тераса з столиком та стільцями для відпочинку

РЕСТОРАНИ

На території готельно-ресторанного  комплексу  «Криве Озеро» є три ресторани.

Для романтичної вечері рекомендуємо обрати ресторан «Аспарагус», який відкрито у квітні 2018 року. Модерний інтер’єр доповнює затишок і комфорт. «Вишенькою на торті» є неперевершені страви і їх бездоганна презентація. Одного разу відвідавши цей заклад, Ви неодмінно захочете повернутися сюди і спробувати всі запропоновані страви. Ресторан розрахований на 110 осіб. Розташування закладу в одній будівлі з новим готелем є дуже вигідним для проживаючих у нас гостей.

Для галасливої вечірки з друзями оберіть етнічний ресторан мангальної кухні «Колиба», в якому комфортно можуть розміститись до 120 осіб. Двоповерховий заклад,  побудований з натурального дерева, оточений затишними альтанками, які вміщають від 6 до 25 осіб. Одна з альтанок заслуговує особливої уваги – вона закритого типу, захищена від несприятливих погодних умов, всередині є камін, розрахована на 40 осіб. Вишукана кухня та професійне обслуговування  забезпечать Вам чудовий настрій в атмосфері соснового лісу.

Вишуканий інтер’єр, розкішний дизайн,  страви української та європейської кухонь в авторській інтерпритації нашого шеф-кухаря залишать у Вашій пам’яті незабутні враження про святкування урочистих подій. У нашому Wedding hall  можна комфортно розмістити 220 осіб при замовленні бенкетів та до 280 осіб – для фуршетів і корпоративів.

КОНФЕРЕНЦ-СЕРВІС

1. У новому готельно-ресторанному корпусі, оснащеному сучасним ліфтом, на 4-му поверсі розташований великий конференц-зал «CONFERENCE HALL», площею 128 кв.м та розрахований на комфортне розміщення до 120 осіб.

Світлі стелі, сучасний дизайн,  великі оглядові вікна, що забезпечують неперевершений краєвид на сосновий ліс, м'яке освітлення  вбудованих світильників по периметру залу - все це створює умови для комфорту відвідувачів заходів, при цьому не відволікаючи учасників від акцентів заходу.

2. Конференц-зал «КОЛИБА», площею  65 кв.м, розташований на 2-му поверсі ресторану «Колиба», що побудований в еко-стилі та розрахований на комфортне розміщення до 70 осіб.

Устаткування залу:
• функціональні меблі
• потужний мультимедійний проектор
• великий екран
• мікрофон та акустика.
• фліпчарт з блоком паперу і маркерами
• кондиціонування і вентиляція повітря
• гардероб
• доступ до бездротової  швидкісної  мережі Інтернет (WIFI)

Погодинно зал в оренду не здається.

СПА

Басейн
Басейн у ВК «Криве Озеро» було відкрито у серпні 2018 року. Надсучасні технології очищення, система підігріву, спеціальне проектування для зручності сімейного відпочинку, дитячі водні гірки, шезлонги з парасольками. Територія басейну організована для всіх зручностей наших гостей: літній душ, туалет, переодягальня, бар.

Сауна
Запрошуємо до нашої сауни на дровах – корисний та приємний відпочинок компанії до 12 осіб. Заклад містить дві окремі сауни зі спареним басейном. Кожна сауна включає: кімнату відпочинку (диван, обідній стіл, міні-кухня, посуд, електочайник, телевізор), парна, холодний басейн для занурення, душ, відро для обливання, дубові віники.

РОЗВАГИ

Альтанки
Поціновувачам активного відпочинку на природі пропонуємо посмажити шашлик на свіжому повітрі біля озера. Ваші страви будуть по-особливому смакувати у затишній альтанці нашого відпочинкового комплексу. На території є 16 альтанок, в яких можливе розміщення від 6 до 20 осіб.

Риболовля
Який відпочинок без риболовлі? Велике озеро, індивідуальне місце для любителів рибалити, а головне: багато рибки різних видів, що дозволить отримати задоволення від процесу та улову. Отож, не забудьте взяти вудку, коли їдете до нас!

Катамарани
Не прогавте можливість отримати максимум яскравих емоцій і вражень від прогулянки на катамарані! Вартість оренди катамарану – 30 грн / 5хв.

 Відпочинковий комплекс «Криве озеро»
81053, Україна, Львівська обл., м. Новояворівськ,
вул. Зелена, 34
Тел.: +38 (067) 333-15-15 (готель, сауна, відпочинок),
+38 (067) 333-16-16 (ресторан)
kryveozerohotel@gmail.com
www.kryveozero.com