Новые тур. обьекты

«LAKE PARK», заміський комплекс

Україна, Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Овчаренка, 2т

«OLD SCHOOL VILLA»

Украина, Киевская обл., Бориспольский р-н, с. Гнедин, ул. Центральная, 43

«РИМСЬКІ ТЕРМИ», beauty spa center

04210, Україна, м. Київ, Оболонська Набережна, 17

Поиск по сайту
Главная О проекте, контакты Карта сайта
  /     /   «ЗОРЯНА», приватна садиба

«ЗОРЯНА», приватна садиба

78596, Україна, Івано-Франківська обл., Яремчанський р-н, с. Татарів, вул. Незалежності, 339
Тел.: +38 (067) 989-23-95, +38 (050) 528-12-35
az1201@ukr.net
www.zoriana.com.ua

ПРИВАТНА САДИБА «ЗОРЯНА»












Готельно-відпочинковий комплекс або приватна садиба «Зоряна» знаходиться неподалік від основних об'єктів відпочинку в Карпатах. У ній надаються послуги з проживання, харчування і різноманітного відпочинку відвідувачів в Карпатах на нашій території та поза її межами. На присадибній ділянці є автостоянка (паркінг) більше ніж на 10 машин.  Доїхати до садиби нескладно. Для цього потрібно їхати потягом або автобусом до центрального вокзалу м. Івано-Франківськ, далі слід рухатись маршрутними таксі (вони їздять з інтервалом 25 хв.), потягом Львів-Рахів або ж дизелями до села Татарів. Якщо ж Ви подорожуєте на власному транспорті, то їдьте до м. Івано-Франківськ, з нього рухайтесь автомобільною трасою H-09. Проїхавши колибу готелю «Петрос» в Татарові, ліворуч від дороги Ви побачите вказівник садиби «Зоряна».

Вигідне розташування садиби дозволяє нашим відвідувачам без особливих проблем дістатися до найпопулярніших серед туристів місць у Карпатах. Серед них відстань від «Зоряної» до:
• підніжжя гори Говерла — 27 км;
• гірськолижного курорту «Буковель» — 12 км;
• гірськолижного курорту «Драгобрат» — 30 км;
• с. Яблуниця — 8 км;
• смт. Ворохта — 6 км;
• м. Яремче «центр» — 20 км.

Ландшафтний дизайн території гармонійно поєднується з навколишніми пейзажами Карпатських гір. Обабіч садиби протікає річка, за нею — стрімкі гори, вкриті лісом. Поселення і виселення проводиться в будь-яку зручну для Вас пору доби!

НОМЕРНИЙ ФОНД

Приватна садиба «Зоряна» складається з трьох котеджів (12 номерів) загальною місткістю 28 осіб. В кожному із котеджів є столовий зал та кухня для самостійного приготування їжі, Wi-Fi. Також є можливість користування праскою, пральною машиною та сушаркою для лижного спорядження. Опалення готелю автономне водяне, гаряча і холодна вода цілодобово. Усі котеджі двоповерхові.

Котеджі садиби:
• котедж на 6 номерів: на 1-му поверсі кафе-їдальня з каміном, банкетними столами і телевізором, один «Напівлюкс трьохмісний» і один «Напівлюкс двомісний» номери, а також кухня для самостійного приготування їжі (газова плита, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, посуд). На другому поверсі — два двомісні («Напівлюкс двомісний») і два трьохмісні («Напівлюкс трьохмісний») номери;
• котедж на 4 номери: на 1-му поверсі столовий зал з м'яким кутком та кухнею для самостійного приготування їжі, кладова-сушка для лижнього спорядження та двокімнатний номер «Делюкс» з санвузлом. На другому поверсі — два двокімнатні номери «Делюкс» із санвузлами в кожному номері та однокімнатний двомісний номер «Стандарт» з санвузлом;
• котедж на 3 номери із сауною: на першому поверсі знаходиться баня на дровах з окремим входом (можливість користування віником), кімната відпочинку (м'які шкіряні крісла та диван, телевізор, шафа, чайник, посуд), ігровий зал (аерохокей, настільний футбол, дартс), душова зі зливним цеберком та санвузол. На другому поверсі  три двомісні номери «Стандарт» (однокімнатний двомісний номер площею 18 кв. м, який містить одне двоспальне або два односпальні ліжка, супутникове ТБ, одне м'яке розкладне крісло, шафу для одягу), столовий зал з кухнею (стіл на 12 осіб, телевізор, 2 м'які крісла), з виходом на балкон, два загальні санвузли (№1: ванна, умивальник, унітаз, фен; №2: унітаз, умивальник).


ХАРЧУВАННЯ

Зупинившись у садибі «Зоряна», Ви зможете відчути домашній затишок котеджів, справжній смак гуцульської кухні і просто намилуватися неповторними пейзажами гірської природи. Дбайливі кухарі готують їжу за стародавніми рецептами, дотримуючись традицій приготування. Смачні та поживні страви додають сили й бадьорості. Пропонуються страви-гриль, приготовлені на відкритому вогнищі. Їх супроводжує духмяний аромат запечених овочів і свіжого соковитого м'яса.
Влітку відвідувачі садиби мають можливість влаштовувати пікнік на свіжому повітрі, смажити шашлики та готувати страви-гриль на мангалі. На подвір'ї садиби знаходиться кам'яний мангал, дві дерев'яні альтанки та спортивний дитячий майданчик. Тому можна проводити барбекю-вечірки просто неба.
При довготривалому проживанні в садибі можна домовитись про трьохразове комплексне харчування за спеціальними цінами зі знижкою. Можливе замовлення на будь-яку годину протягом дня. Для корпоративних вечірок і родинних свят меню узгоджується із замовником, який має можливість вносити свої пропозиції щодо страв. Також перед святами завжди є спеціальне меню на Новий Рік, Різдво і Великдень.


ВІДПОЧИНОК І РОЗВАГИ

Для любителів гарячого відпочинку працює фінська сауна на дровах з віником. Довготривалі походи в гори, купання в чистій крижаній воді, катання верхи на конях, сходження на найвищі вершини Карпатських гір, зокрема на Говерлу, - це зовсім не весь перелік літніх занять у Карпатах. Взимку ж відвідувачі в основному віддають перевагу відпочинку на гірськолижних курортах. Найпопулярніші з них — «Буковель» і «Драгобрат» відомі не тільки в Україні, а й далеко поза її межами. В розпал сезону та на свята оренда котеджів у Карпатах користується неабиякою популярністю. Також у котеджі Ви знайдете ігровий зал (аерохокей, настільний футбол, дартс) і кімнату відпочинку з DVD та караоке.

Приватна садиба «ЗОРЯНА»
78596, Україна, Івано-Франківська обл.,
Яремчанський р-н, с. Татарів,
вул. Незалежності, 339
Тел.: +38 (067) 989-23-95,
+38 (050) 528-12-35
az1201@ukr.net
www.zoriana.com.ua