Новые тур. обьекты

«LAKE PARK», заміський комплекс

Україна, Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Овчаренка, 2т

«OLD SCHOOL VILLA»

Украина, Киевская обл., Бориспольский р-н, с. Гнедин, ул. Центральная, 43

«IMPULSE», beauty spa center

04210, Украина, г. Киев, Оболонская Набережная, 17

Поиск по сайту
Главная О проекте, контакты Карта сайта
  /     /   «Будинок у селі Новоселиця на Закарпатті»

«Будинок у селі Новоселиця на Закарпатті»

89211, Україна, Закарпатська область, Перечинский р-н, с. Новоселиця
Тел.: +38 (095) 458-94-44 (Михайло); +38 (050) 716-81-65 (Світлана)

БУДИНОК У СЕЛІ НОВОСЕЛИЦЯ
ПЕРЕЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТТЯ

Будинок відпочинку розташований у селі Новоселиця Перечинського району, Закарпаття. Однойменних сіл у Закарпатській області нараховується аж п’ять, тож не варто плутатися. У селі надзвичайно гостинна атмосфера.

Будинок має 2 кімнати, кухню, душову, санвузол. Недалеко від будинку, за 200 м, є сірководневе джерело, надаємо можливість приймати сірководневі ванни безкоштовно. Організовуємо поїздки на термальні басейни та один з найбільших у Європі зоопарків, в Угорщину, Ніредьхаза. У селі є гірськолижний витяг, підйоми не дуже екстемальні, тому підходять навіть для початківців. Прокат лиж для відпочиваючих у будинку – безкоштовно.

Власник будинку має стоматологічну клініку і пропонує гостям послуги стоматологічного туризму.

Географія та оздоровлення Перечинського району Закарпаття

Природа місцевості дуже живописна, гірські схили покриті буковими деревами. Територією протікають річки Уж, Туричка, Лютянка, Тур’янка, Шипот.
Перечинський район має дуже високий потенціал як місце відпочинку. Регіон – один з найчистіших в Україні. На місцевості знаходяться природні заповідники, серед яких, наприклад, державний заповідник «Соколові Скелі».

Окрім цього, є і можливості для бальнеологічного оздоровлення – родовища вуглекислих вод, серед яких гідрокарбонатно-хлоридні натрієві води складають найбільшу групу. Загалом у районі 13 джерел із цілющими силами вод, що загалом характерно для цього регіону Карпат.

Про історію Перечинського району

У Перечинському районі Закарпатської області є пам’ятки, що засвідчують багату історію району. Серед них – триповерхова церква Св. Василя Великого бойківського стилю у селі Лікіцари, побудована у XVII ст. з ялини. У 1748 році церкву реконструювали.
На околиці Перечина біля 20 років тому було виявлено поселення пізнього неоліту. Люди споконвіків обирали це місце для життя через вдале географічне розташування, родючі землі, клімат, рибу у річках, тварин та їстівних рослин у лісах.

Науковцями встановлено історичну хроніку району. У VII—IX століттях на місці Перечинського району проживало поселення булгарів, у IX—XI століттях – угорці. У 1281-1321 роках уся територія Закарпаття входить до складу Галицько-Волинського князівства.

XVI—XVIII століття: турки перемагають угорців і поневолюють людей, в цей час Закарпаття входить до складу імперії Габсбургів. С другої половини XIX століття до початку XX століття район підпорядковувався Австро-Угорщині. З 1919 до 1939 року територія входить до складу Чехословаччини. У кінці цього періоду була спроба становлення незалежної Карпатської України, але вона не змогла втілитися до кінця. Далі, до 1944 року, район знову окупували угорці, 1944-45 роки Перечинщина входить до складу Закарпатської України. 3 1946 року – у складі Радянської України, в цей же період утворюється Перечинський район. У 1991 році Перечинський район Закарпатської області входить до складу незалежної України.

БУДИНОК У СЕЛІ НОВОСЕЛИЦЯ
НА ЗАКАРПАТТІ
89211, Україна, Закарпатська область, Перечинский р-н, с. Новоселиця
Тел.: +38 (095) 458-94-44 (Михайло);
+38 (050) 716-81-65 (Світлана).
+38 (031) 267-35-57
(Стомат. клініка www.estetdent.com.ua)