Новые тур. обьекты

«LAKE PARK», заміський комплекс

Україна, Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Овчаренка, 2т

«OLD SCHOOL VILLA»

Украина, Киевская обл., Бориспольский р-н, с. Гнедин, ул. Центральная, 43

«IMPULSE», beauty spa center

04210, Украина, г. Киев, Оболонская Набережная, 17

Поиск по сайту
Главная О проекте, контакты Карта сайта
  /     /   «RIVOLI CITY CLUB», готельно-ресторанний комплекс

«RIVOLI CITY CLUB», готельно-ресторанний комплекс

Україна, Чернівецька обл., м. Чернівці, Глибоцький р-н, с. Чагор, вул. Незалежності, 2
Тел.: +38 (050) 382-02-22, +38 (067) 382-02-22
info.rivoli.ch@gmail.com
rivoli-hotel.com/

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС «RIVOLI CITY CLUB»

«Rivoli Сity Сlub Hotel» не просто готель, а цілий готельний комплекс, який надає можливість не лише насолодитися відпочинком у затишних номерах, але й скуштувати піцу власного приготування прямо з печі, весело провести захід у бенкетному залі або ж скористатися послугами конференц-залу чи VIP-кімнати для важливих переговорів.

Наш заклад розташований на околицях міста Чернівці і оточений чудовими заміськими ландшафтами.

НОМЕРНИЙ ФОНД

«Rivoli Сity Сlub Hotel» налічує 26 затишних номерів категорії Стандарт, Напівлюкс мансарда, Покращенний напівлюкс мансарда, Люкс та Сімейний. До послуг гостей: кондиціонер, телевізор із пласким екраном, телефон, по всій території комплексу працює безкоштовний Wi-Fi, є сніданок, який входить у вартість проживання.

Кожний номер облаштований усім необхідним для Вашого комфортного проживання, ванна кімната укомплектована феном, рушниками, халатом, тапками та необхідними туалетно-косметичними засобами.

РЕСТОРАН

Ресторан «Rivoli Restaurant» - сучасний, світлий, просторий ресторан, в якому Ви зможете відсвяткувати будь яку важливу для Вас подію.

Двоповерховий банкетний зал ресторану «Rivoli Restaurant» вміщує до 200 людей. Різноманітне меню, жива музика, сучасний стиль з елементами ар-деко і висококваліфікований персонал не залишать байдужим жодного нашого відвідувача! Дотримуючись найкращих традицій гостинності, запрошуємо жителів та гостей міста відсвяткувати весілля, корпоративи, випускні, хрестини, банкети, дні народження та ін. урочистості, насолоджуючись вишуканими стравами європейської кухні.

КОНФЕРЕНЦ-СЕРВІС

Індивідуальний підхід до кожного замовлення дозволяє Вам обрати ідеальний варіант обслуговування будь-якої події - від організації харчування масштабної прес-конференції до індивідуального обслуговування приватних бізнес-зустрічей.

Перевагою готельно-ресторанного комплексу «Rivoli city club» є наявність конференц-залу на 120 осіб та  кімнати для приватних переговорів. При замовленні формату «Цілий день + проживання та харчування» - діє гнучка система знижок.

Конференц-обладнання:
- мультимедійний проектор;
- зручний фліпчарт;
- сучасний екран;
- електронна указка;
- мікрофон та колонки;
- точка доступу Wi-Fi.

Затишна кімната переговорів призначена для проведення ділових зустрічей за участі 10 осіб. Тут, у вишуканій та спокійній атмосфері, Ви з легкістю можете організувати приватну зустріч з партнерами за круглим столом.

Особливістю цієї кімнати є вихід на відкриту терасу, з якої відкривається надзвичайний панорамний краєвид.

Готельно-ресторанний комплекс «Rivoli city club»
Україна, Чернівецька обл., м. Чернівці, Глибоцький р-н,
с. Чагор, вул. Незалежності, 2
Тел.: +38 (050) 382-02-22,
+38 (067) 382-02-22
info.rivoli.ch@gmail.com
http://rivoli-hotel.com/