Новые тур. обьекты

«LAKE PARK», заміський комплекс

Україна, Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Овчаренка, 2т

«OLD SCHOOL VILLA»

Украина, Киевская обл., Бориспольский р-н, с. Гнедин, ул. Центральная, 43

«РИМСЬКІ ТЕРМИ», beauty spa center

04210, Україна, м. Київ, Оболонська Набережна, 17

Поиск по сайту
Главная О проекте, контакты Карта сайта
  /     /   «ТЕПЛИЦА», климатобальнеологический многопрофильный санаторий

«ТЕПЛИЦА», климатобальнеологический многопрофильный санаторий

90300, Украина, Закарпатская обл., г. Виноградов, ул. Копанская, 265-А
Тел.: +38 (095) 593-50-30, +38 (063) 106-91-10. Viber: +38(067) 443-04-41
teplyca@i.ua
www.teplyca.com.ua

КЛІМАТОБАЛЬНЕОЛОГІЧНИЙ БАГАГОПРОФІЛЬНИЙ САНАТОРІЙ «ТЕПЛИЦЯ» 

Санаторій «Теплиця» – сучасна, комфортабельна оздоровниця на 196 місць, основним природно-лікувальним фактором якої є термальні і мінеральні води. Територія займає понад 11 га.

Санаторій - заклад охорони здоров'я першої категорії акредитації, що підтверджує Акредитаційний сертифікат серії МЗ № 014357 від 05.04.2019 р.

Санаторій «Теплиця» розташований в чудовому куточку Закарпаття, біля підніжжя Чорної гори, покритої виноградниками, на околиці міста Виноградів. Саме цей район вважається найтеплішим і найбільш екологічно чистим в Закарпатті.

ЛІКУВАННЯ

Санаторій «Теплиця» – унікальний заклад. Важливим критерієм для оздоровлення та відпочинку, є наявність власного термального джерела, яке знаходиться у підніжжі Чорної гори (вулканічного походження), еліксир молодості – мінеральна вода «Олегівська», насичена кремнієм. Такого широкого асортименту лікувальних вод Ви ніде не знайдете.

Протягом багатьох років стабільно тішимо наших гостей якісним сервісом та індивідуальним підходом до кожного. Саме тому, повторно до нас приїздить 80% відпочивальників, що є підтвердженням ефективного лікування.

Санаторій «Теплиця» спеціалізується на лікуванні захворювань:

  • опорно-рухового апарату;
  • шлунково-кишкового тракту;
  • серцево-судинної системи;
  • периферійної нервової системи;
  • захворювань ендокринної системи;
  • захворювань верхніх дихальних шляхів.

Історія оздоровлення термальною водою на території санаторію «Теплиця» сягає давніх часів. Наші діди-прадіди знали про її користь та цілющі властивості.

Доказом даного твердження є архівне фото, яке розміщене внизу.

Друзі, зверніть увагу, в нижньому правому куточку на фото написано Teplica furdo, що в перекладі з угорської означає купальні Теплиці.

«Теплиця», побудована в 1981 році, спочатку функціонувала як піонерський табір, а пізніше була перепрофільована у санаторій. У серпні 2005 року оздоровниця відновила свою роботу після повномасштабної реконструкції і оновлення матеріально-технічної бази.

НОМЕРНИЙ ФОНД

На території санаторію «Теплиця» розташовані:
• 2 триповерхових спальних корпуси з двомісними номерами;
• нові двоповерхові котеджі VIP-рівня.

Всі номери санаторію облаштовані новими меблями та інвентарем, сантехнічним обладнанням (душ, туалет), холодильниками та телевізорами.

Вартість проживання: від 800 грн.

ХАРЧУВАННЯ

Їдальня
У їдальні, розрахованій на 200 осіб, організоване 4-разове харчування. Відпочивальникам пропонується широкий асортимент страв, як дієтичного меню, так і національної закарпатської кухні. На кожному прийомі їжі на вибір відпочиваючих - по 2-3 види закусок, салатів, перших і других страв, напоїв. У щоденному раціоні - риба, м'ясо, молочні продукти, соки, овочі, фрукти.
За призначенням лікаря забезпечується дієтичне харчування.
Професіоналізм працівників громадського харчування і щоденний контроль медичного персоналу забезпечують смачне і збалансоване харчування.

Банкетний зал
У банкетному залі санаторію на 60 осіб організовуються святкові вечері, банкети, здійснюється обслуговування корпоративних заходів (семінарів, нарад), що проводяться на базі санаторію. До послуг клієнтів - ресторанне меню, що розробляється за індивідуальним замовленням.

Кафе
На території санаторію працює кафе на 30 місць. Закарпатські страви і напої, майстерність місцевих кухарів, тиха, спокійна обстановка, увага і привітність персоналу створюють неповторну атмосферу для проведення вечора у колі друзів.
У теплу пору року функціонує літній майданчик.

ДОЗВІЛЛЯ

Жоден санаторій України, і тим більше Карпат, не славиться таким розмаїттям розважальних заходів, як «Теплиця». Вас очікує різноманіття цікавих занять і розваг – спортивні та дитячі майданчики, міні бібліотека, екскурсійні маршрути по всьому Закарпаттю, турніри і чемпіонати, кафе, сауна, хамам, дискотеки і караоке. Також тут постійно організовуються феєричні концерти творчих колективів Карпат, тематичні вечірки, багаті виставки-ярмарки народних промислів Закарпаття.

У нас Ви зможете скуштувати національні страви Закарпаття, Угорщини, Румунії та Словаччини і багато іншого.

В околицях санаторію «Теплиця» є безліч унікальних архітектурних пам’яток. Туристи, обравши відпочинок в цьому мальовничому куточку Закарпаття, зможуть подорожувати по старовинних вуличках міста Виноградова, відправитися на екскурсію до річки Тиса або Чорної гори.

Тепла закарпатська гостинність і неповторний місцевий колорит зігріє і оздоровить не тільки Ваш організм, але й душу. Обирайте здоровий відпочинок і лікування в Карпатах! Обирайте «Теплицю»!

КЛІМАТОБАЛЬНЕОЛОГІЧНИЙ БАГАГОПРОФІЛЬНИЙ САНАТОРІЙ «ТЕПЛИЦЯ»

90300, Україна, Закарпатська область,
м. Виноградів, вул. Копанська, 265-А
Тел.: +38 (095) 593-50-30,
+38 (063) 106-91-10.
Viber: +38(067) 443-04-41,
+38 (094) 918-47-01
teplyca@i.ua
https://teplyca.com.ua/uk/home-3/

Ліцензія МОЗУ АБ №554243 від 03 червня 2010.